marime text:

La o scanteie de catastrofa! TIR cu 22 de tone de azotat de amoniu, rasturnat pe DN1

Pericol urias, duminica seara, pe Drumul National 1, in judetul Sibiu! Un TIR incarcat cu 22 de tone de azotat de amoniu s-a rasturnat pe marginea drumului. Mastodontul a derapat pe soseaua acoperita cu zapada si s-a dus sanie, intr-o curba.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Grav este ca substanta transportata ar fi putut sa explodeze in orice moment, daca ar fi intrat in contact cu substante inflamabile, asa cum s-a intamplat la Mihailesti, in 2004.

In urma apelului la 112, care anunta accidentul, pompierii din Sibiu au intrat in alerta de gradul zero. Cinci autospeciale au ajuns in cateva minute pe DN 1, in zona unde s-a rasturnat TIR-ul incarcat cu azotat de amoniu.

Timp de 15 minute, cat timp pompierii au indepartat pericolul si au verificat vehiculul, traficul a fost oprit. Dupa ce s-a reluat circulatia, politistii au stat de vorba si cu soferul TIR-ului.

Pompierii si politistii au supravegheat zona timp de cateva ore, pana cand sacii de azotat de amoniu au fost preluati de un alt TIR, care i-a dus la destinatie, in Arad.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu