marime text:

L-au ucis si pe fiul lui Osama! Afla din cine era formata trupa de commando!

Operatiunea a avut loc duminica dimineata si a fost efectuata de "o echipa americana redusa", insa sursele citate au refuzat sa precizeze daca aceasta era formata din membri CIA sau militari din fortele speciale.
L-au ucis si pe fiul lui Osama! Afla din cine era formata trupa de commando!
Printre victime se afla ben Laden, unul dintre fiii sai, alti doi barbati, probabil mesageri folositi de liderul al-Qaida, si o femeie care il proteja pe unul dintre barbati, au precizat sursele citate.
 
Alte doua femei au fost ranite in urma atacului asupra resedintei unde se adapostea ben Laden si unde se aflau mai multe femei si copii.
 
Osama ben Laden a murit in urma focurilor de arma trase de membrii comandoului, care nu au suferit pierderi in timpul atacului, au afirmat surse oficiale, sub acoperirea anonimatului. "A fost o operatiune deosebit de periculoasa", au precizat oficialii care au participat la o conferinta telefonica pentru presa.
 
Un elicopter a fost distrus in cursul operatiunii, ca urmare a unei defectiuni mecanice, iar membrii comandoului au fost nevoiti sa paraseasca zona la bordul unui alt aparat de zbor.
 
Complexul rezidential unde se afla ben Laden a fost construit cu circa cinci ani in urma, insa Statele Unite nu stiu de cat timp era folosit de liderul terorist. Cladirea este inconjurata de ziduri inalte si garduri de sarma ghimpata.
 
Primele informatii privind posibilitatea ca ben Laden sa se ascunda in complex datau din septembrie 2010, potrivit surselor citate.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu