marime text:

Israelienii cer discretie totala in ancheta! Zona in care s-a prabusit elicopterul, pazita de jandarmi

"Pe aici nu se trece"... si nici nu s-a trecut la kilometri distanta de masivul in care s-a prabusit elicopterul israelian. Zeci de jandarmi au format inele concentrice pe drumurile forestiere care duc catre locul catastrofei. Au ocupat stanele si au interzis accesul curiosilor. Practic, nu a ramas neacoperit niciun coltisor in care omul ar fi putut sa ajunga cu piciorul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Toata zona numita si Coltii Tapului este intesata de forte de ordine. Jandarmii si militarii romani au facut cordoane de protectie. Din loc in loc sunt filtre de care nu poate sa treaca niciun jurnalist, niciun turist.

Curiosii sunt tinuti la cinci kilometri distanta de locul in care s-a prabusit elicopterul.

In paralel ofiterii israelienii au ocupat si baza aeriana de la Bobocu. Aici au facut comandament central al comisiei de ancheta. De altfel singurii care dau declaratii, sunt tot ei. Suprinzator vorbesc romaneste, dar, nu spun mare lucru.

Cei care fac cercetarile si recupereaza ramasitele apartin de unitatea de elita 669, numita si "Pisicile". Sunt maestri in operatiuni de extragere a trupelor din spatele liniilor inamice. Acum strang probe care trebuie sa duca in final la elucidarea cauzelor accidentului.

Pe de alta parte, cei sase piloti si mecanici de bord care si-au pierdut viata in tragedia de la Fundata erau membri unui alt escadron celebru;  este vorba despre "Night Birds" care a luat parte la toate operatiunile militare majore ale tarii, fiind folosit cu precadere pentru infiltrarea de trupe pe teritoriul inamic. Un exemplu este salvarea a 600 de militari care fusesera incoltiti de fortele siriene, in virful Muntelui Hermon din nordul tarii, in urma cu cativa ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu