marime text:

Cadre medicale snopite in bataie de zeci de romi, la Craiova!

Clanurile tiganesti din Craiova si-au facut si miercuri seara de cap. Au snopit in bataie doua asistente si un medic de la  Spitalul Judetean, care se straduiau sa-l salveze pe unul dintre ai lor.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul era cat pe ce sa faca infarct si vestea i-a scos din minti pe cei 30 de romi care asteptau in curte. Acestia au dat navala la Terapie Intensiva, unde au impartit tuturor pumni si picioare. Cand s-au racorit, si-au luat pacientul acasa, cu tot cu patul de spital.

Rudele pacientului au devenit violente cand au aflat ca acesta s-ar putea sa isi dea duhul. Omul a fost internat in spital, dupa ce miercuri seara a facut o criza cardiaca.

Cele doua asistente si doctorita din sectie au fost luate la bataie chiar in timp ce il ingrijeau pe bolnav. Printre pumni si picioare, romii le-au spus ca sunt prea suparati pe situatie. Au plecat apoi cu bolnav, dar si cu patul acestuia, pe care l-au inapoiat ceva mai tirziu.

Reprezentantul firmei de paza spune ca lucrurile au scapat de sub control. Grav este ca asistentele agresate se plang ca agentul care era e serviciu nici macat nu a schitat vreun gest ca ar vrea sa intervina.

Astazi insa, gardienii au schimbat foaia si i-au controlat atent pe toti cei care au vrut sa intre in spital.

Politistii ii vor lasa pe cei care au provocat scandalul de azi noapte sa-si ingroape ruda in liniste si apoi ii vor lua pe toti la audieri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu