marime text:

IRONIE MACABRA! A murit ELECTROCUTAT, in timp ce protesta ca nu are CURENT ELECTRIC!

Pus de buna voie fata in fata cu moartea, un barbat din judetul Bacau nu s-a putut da inapoi cand i-a sunat ceasul. Se urcase pe un stalp de inalta tensiune, de suparare ca edilii nu ii aproba conectarea la reteaua electrica, dar protestul lui i-a indoliat familia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intr-o clipa de neatentie, omul a alunecat si s-a prins chiar de firele strabatute de curent, iar tensiunea uriasa i-a trecut prin tot trupul. A murit apoi in drum spre spital.

Degeaba s-au chinuit rudele si cunoscutii familiei sa-l induplece pe barbat sa coboare. Presimteau ca lucrurile se vor termina prost, dar n-au reusit sa-l convinga sa renunte. In scurt timp l-au vazut alunecand spre moarte.

Barbatul avea 49 de ani si locuia cu sotia si cei sapte copii ai lor intr-un adapost improvizat din cartoane, pe care  autoritatile nu aveau cum sa-l racordeze la reteaua de electricitate. Omul nu a vrut sa accepte asta in ruptul capului si de patru ani tot cerea sa i se traga lumina in casa.

Luni, dupa ce si-a facut curaj cu alocol, s-a urcat la aproape 20 de metri inaltime, pe stalp. Nu se stie daca intradevar avea de gand sa se omoare. Cel mai probabil, a fost doar un strigat disperat al unui om care n-a avut o alta metoda de a se face auzit. Din pacate pentru el si pentru familia lui, totul s-a tarminat cat se poate de tragic.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu