marime text:

Irinel Columbeanu i-a cerut ajutorul premierului Boc, in lupta pe care o duce cu Monica!

Irinel Columbeanu cere ajutorul prim ministrului Emil Boc, in lupta pe care o duce cu sotia pentru fetita lor. Omul de afaceri sustine ca inspectorul de caz de la Protectia Copilului este un birocrat care n-ar tine cont de lege, desi i-a adus la cunostinta ca Monica ar fi abandonat-o pe Irina.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Situatia, spune miliardarul, il indreptateste sa obtina plasamentul copilei in regim de urgenta.  

Irinel Columbeanu a mers inainte de pranz la gradinita fiicei sale, impreuna cu doi asistenti sociali. A stat cu Irina pana la ora 14, cand copila a mers la culcare.

Printre altele, a aflat ca fata lui este luata si dusa de masina gradinitei acasa la Madalina Apostol, prietena la care Monica s-a mutat. Miliardarul sustine ca sotia lui este in strainatate si ca nici Madalina n-ar prea sta pe acasa.

De la gradinita, Irinel Columbeanu s-a dus la Directia pentru protectia copilului. A facut un nou demers ca sa o ia in custodie pe cea mica urgent, avand in vedere, spune el, ca aceasta este si dorinta ei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu