marime text:

Irinel acuza: "Din informatiile mele, Monica nu mai e in tara si a abandonat-o pe Irina in grija unor angajati!"

Este declaratia soc pe care a facut-o vineri Irinel Columbeanu, care si-a reclamat din nou sotia la Protectia Copilului, pentru neglijenta. El spera sa isi ia vineri seara fetita inapoi la Izvorani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul a inceput vineri dimineata, la ora 11.00, cand Irinel Columbeanu s-a dus impreuna cu cativa reprezentanti de la Protectia Copilului la gradinita privata cu program prelungit unde e inscrisa fiica lui.

A stat acolo pana la ora 14.00, cand Irinuca trebuia sa doarma, conform programului de la gradinita. Inainte insa, ea a stat de vorba cu cei de la Protectia Copilului, care au notat intr-un proces verbal cum fetita l-ar fi rugat pe Irinel sa vina sa o ia de la gradinita inaintea Monicai. Totodata, in acest proces verbal apare ca un sofer o ia pe Irinuca de la gradinita, ca sa o duca la resedinta unei prietene de-a Monicai, Madalina Apostol.

Despre aceasta din urma, milionarul de la Izvorani spune ca nu s-ar afla acasa si ca fiica lui e lasata pe mana unor angajati. El considera ca asta este o dovada de neglijenta din  partea Monicai si in consecinta, Irinel apeleaza la o lege din 2004, in baza careia ar putea sa obtina plasamentul fetitei in regim de urgenta.

Potrivit unei informatii de ultima ora, sora Monicai, Ramona Gabor, se duce la gradinita Irinucai, sa o ia acasa cu o procura speciala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu