marime text:

Imagini de o tristete fara margini la inmormantarea avocatei din Pitesti

Chiar si preotul a inceput sa planga, coplesit de nenorocirea care lovise familia pe care o spovedea de ani intregi. Barbatul care intr-un singur an si-a pierdut si fiica si sotia, abia a avut putere sa reziste pana la finalul inmormantarii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sotul avocatei le-a marturisit prietenilor ca-l doare sufletul ca nu i-a putut face o inmormantare crestineasca femeii. Pentru ca si-a luat viata, Cristina Spirescu a avut parte doar de o rugaciune citita de preot in fata capelei. Acelasi preot care o condusese pe ultimul drum si pe fata ei nu si-a putut stapani emotia.

Sotul Cristinei a avut nevoie de sustinerea prietenilor ca sa poata rezista pana la final.

La inmormantarea a venit si mama unuia dintre tinerii care a pierit alaturi de Monica in accidentul cumplit de la inceputul anului din Bulgaria. Coplesita de durere, femeia a lesinat la un moment dat si a avut nevoie de ingrijirea medicilor.

La final sotul Cristinei si-a luat ramas bun cu ochii in lacrimi. Cristina a fost inmormantata langa fiica ei, pe care a iubit-o atit de mult.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu