marime text:

INGROZITOR! O fetita de nici 4 ani s-a oparit din cap si pana in picioare!

Prin chinuri cumplite trece o manuta de om, care a avut nenorocul sa se opareasca din cap pana in picioare. E o fetita de nici 4 ani, din judetul Satu Mare, pe care bunica a scapat-o din ochi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicii care au preluat-o de urgenta n-au putut decat sa o stabilizeze si au trimis-o urgent cu un elicopter SMURD  la Bucuresti.

Fetita a  suferit arsuri de gradele 2 si 3 pe membre si pe abdomen. Medicii din Satu Mare spun ca desi starea ei pare stabila, din cauza varstei fragede, pot aparea oricand complicatii, asa ca au preferat sa o trimita la Spitalul de Arsi din Capitala, unde exista aparatura performanta pentru astfel de cazuri.

Copila fusese lasata cateva ore de parinti in grija bunicii sale, dar femeia a scapat-o din ochi, uitand totodata si de oala cu apa fierbinte pe care tocmai o luase de pe soba si o pusese pe dusumea. Cand i-a auzit strigatele disperate, n-a putut face altceva decat sa cheme o ambulanta. Va urma acum si o ancheta, care va stabili daca femeia va fi trasa in vreun fel la raspundere.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu