marime text:

Inghitit de apele Ialomitei! Cadavrul a fost descoperit dupa mai multe zile de cautari

Cele mai negre ganduri s-au adeverit pentru o familie din Dambovita! Un tanar de 28 de ani, disparut in urma cu cateva zile in timp ce se afla la pescuit, a fost gasit mort pe raul Ialomita.
Inghitit de apele Ialomitei! Cadavrul a fost descoperit dupa mai multe zile de cautari

Imediat dupa disparitie, tanarul a fost cautat de pompieri pe firul apei, dar fara succes. Luni seara insa, un localnic dintr-o comuna invecinata l-a vazut plutind si a chemat autoritatile.

Tanarul era bolnav de epilepsie si este posibil sa fi facut o criza in timp ce se afla la pescuit. Dar nu este exclus nici sa se fi sinucis, spun rudele. Crescut de mic fara parinti, barbatul a avut o viata tare chinuita. Si el si cei doi frati au stat mai mult prin orfelinate.

De cativa ani familia lor se reintregise, se mutasera cu totii in casa parinteasca si parea sa le mearga bine. Dar tanarul de 28 de ani nu si-a gasit de lucru si era tare necajit din pricina asta.

Cand nu gasea de lucru cu ziua prin sat, Gheorghe obisnuia sa mearga la pescuit. Cunostea raul Ialomita ca-n palma, asa ca nimeni nu s-a gandit ca i s-ar putea intampla ceva rau. Disperate, rudele l-au cautat peste tot. Pompierii au periat si ei malurile si albia raului.

Luni seara, un barbat dintr-o comuna invecinata a zarit un cadavru pe malul Ialomitei. Imediat a anuntat autoritatile, care au descoperit ca era chiar tanarul disparut in urma cu o saptamana.

Anchetatorii spun ca nu exista suspiciuni cu privire la moartea tanarului. Mai trebuie doar sa afle daca a fost un accident sau o sinucidere. Verdictul il va da medicul legist.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu