marime text:

Inexplicabil! Scafandrul gasit in adancuri a murit inecat, desi mai avea oxigen in butelie

Scafandrul gasit luni in adancuri a murit inecat, spun legistii, care au facut marti necropsia cadavrului. Anchetatorii nu stiu insa cum s-a putut intampla una ca asta, de vreme ce acum, cand i-au scos la suprafata tubul de oxigen, au constatat ca mai avea inca aer.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Urmeaza acum sa examineze in amanunt intregul echipament al scafandrului si camera de filmat pe care o avea asupra lui.

Legistii si-au finalizat raportul si au recoltat mai multe probe, care vor fi trimise pentru expertizare intr-un laborator specializat.

Este inexplicabil totusi cum de exista oxigen inca in butelia scafandrului, daca el a ramas in adancuri fara aer. Tocmai asta a starnit mai multe ipoteze, printre care un atac de panica.

Rudele lui Catalin, aflate in Spania in momentul in care i s-a gasit trupul, au ajuns marti dimineata la Constanta.

Ancheta este inca abia la inceput. Urmeaza expertizarea costumului pe care tanarul il purta si a camerei video pe care o avea montata pe antebrat. Daca aceasta functiona in momentul in care scafandrul si-a pierdut viata, imaginile ar putea lamuri totul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu