marime text:

Individul care a incendiat doua persoane, pentru ca nu au vrut sa-i dea de baut, prins dupa o saptamana

Intamplare infioratoare la Medgidia! Doi barbati - tata si fiu - au fost la un pas de moarte, dupa ce au fost incendiati chiar de o ruda apropiata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul a inceput cand in magazinul uneia dintre victime a intrat fratele omului si nepotul sau. Cand a refuzat sa-i serveasca cu bautura, nepotul i-a dat foc si apoi i-a facut acelasi lucuru si varului sau care a venit sa-si apere tatal.
 
Pe 4 august, in jurul orei 23.00, Ibazer Amet, de 34 de ani, aflat intr-o avansata stare de ebrietate, a mers la locuinta unchiului sau Sali Rusten, de 42 de ani, din Medgidia, solicitandu-i acestuia sa-l serveasca cu bauturi alcoolice din barul pe care il detine in curtea locuintei.
 
Fiind refuzat, Amet a scos din buzunarul pantalonilor o sticla de plastic de 0,5 litri, in care avea benzina, si l-a stropit pe unchiul sau, dupa care i-a dat foc cu o bricheta. In timp ce barbatul striga dupa ajutor, din casa a iesit si fiul sau, Genghiz Rusten, de 23 de ani, dar a fost si el stropit cu benzina si incendiat.
 
Anchetatorii au mai stabilit ca in apropierea localului se afla si un rastel cu 24 de butelii de aragaz si exista pericol de explozie.
 
Cei doi barbati au fost preluati de catre un echipaj al ambulantei si au fost transportati la Spitalul Medgidia, unde au ramas internati ca urmare a arsurilor pe care le aveau pe toata suprafata corpului.
 
Dupa comiterea faptei, Amet Ibazer a fugit si s-a ascuns, timp de aproape o saptamana, perioada in care a incercat insa sa influenteze martorii, pentru crearea unui scenariu care sa il disculpe, in sensul ca cele doua victime s-ar fi accidentat la aprinderea focului la un gratar.
 
In cele din urma, barbatul a fost prins de politisti si a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta. Procurorii au decis cercetarea acestuia, in stare de retinere, pentru tentativa la omor calificat si deosebit de grav.
 
Ibazer Amet, care este multirecidivist, urmeaza sa fie dus, miercuri, la Tribunalul Constanta, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu