marime text:

INCREDIBIL! A vrut sa-si sperie sotia ca se sinucide, dar pana la urma chiar s-a inecat!

Cand se certa mai abitir cu nevasta, un barbat de 54 de ani, din Vaslui, s-a aruncat intr-un iaz, doar ca s-o sperie pe femeie ca se sinucide. Beat fiind, n-a mai controlat situatia si chiar s-a inecat!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sotia a vazut atunci ca nu mai apare la suprafata si a chemat ajutoare, dar era prea tarziu. Trupul barbatului a fost recuperat apoi de pompieri.

Omul s-a aruncat cu buna intentie in iazul din fundul curtii, spune toata lumea din Vladeni Deal. Infierbintat de peste zi si baut bine, omul n-a mai iesit viu la suprafata.

Localnicii sint convinsi ca omul a facut doar o gluma macabra si nu cred ca ar fi vrut cu adevarat sa se sinucida. Il stiau violent, dar niciodata n-a parut deprimat sau decis sa-si ia zilele.

Corpul neinsufletit a fost preluat de Medicina Legala, pentru necropsie. Politistii au deschis si ei o ancheta, pentru a stabili cu exactitate daca este vorba de un suicid sau un accident nefericit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu