marime text:

Inchisoare pentru vrajitoare! Legea care transforma magia alba in inselaciune, adoptata tacit in Senat

Prea ocupati cu alte treburi, senatorii au uitat de legea vrajitoriei, iar ea a fost adoptata tacit. Asa cum a gandit-o un deputat PDL, initiativa stabileste ca cititul in carti, in cafea, in stele, dar si alte practici oculte le-ar putea trimite direct la inchisoare pe doamnele care practica magia.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ramane ca deputatii sa decida daca vrajitoria poate deveni inselaciune.

"Vrajitoria inseamna ritualuri magice prin care se invoca realitati spirituale demonice, cu scopul de a inlatura anumite boli, de a reface sau destrama legaturi dintre oameni". Definitia a fost gandita in aprilie, de mai multi deputati democrat-liberali, care s-au gandit ca legea lor ar aduce ceva bani la bugetul de stat.

Pe langa instituirea unei noi taxe, initiativa ar fi trebuit sa diminueze numarul celor care platesc promisiunile unor doamne care au pretentia ca pot lucra cu forte nevazute. Doar ca, din primavara pana acum, senatorii nu au avut timp de legea vrajitoriei.

Legea prevede, in forma deputatilor, modificarea Codului Penal si transformarea asa-zisei vrajitorii in inselaciune, respectiv infractiune.

Cand a aparut, initiativa nu avea cum sa nu le deranjeze pe asa-zisele experte in magie.

Legea intra acum in dezbaterea celor care au initiat-o. Si care au cuvantul final.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuvrajitorul din oz (2011-02-14 19:44:22)
as dori sa se transmita pentru doamnele vrajitore tiganci filmul din uganda poate se trezec odata si odata si romanii si le vom arde la propiu pe aceste escroace
raspunde »
Giagim Sergiu (2010-11-12 11:29:39)
Deci cea ce fac parlamentari prin legea asta se numeste prostie si inconstienta.... Clanurile vrajitoresti nu vor sta cu mainile in san si 99% vor ataca prin magie blesteme legaturi si vai samar va fii de cei care au votato
raspunde »
Furca Gabriel (2010-11-11 08:55:04)
Cand se ia o initiativa sau se da o lege cu privire la baruri? Este mult zgomot si galagie, mai ales cele de pe langa locuinta oamenilor, mai ales cele pe timp de noapte.
raspunde »
Heydrich (2010-11-08 22:34:10)
In sfarsit o lege buna. Inainte sa scapam de mizeriile care practica asa ceva.
raspunde »