marime text:

Inca un elev din Gorj a incercat sa se sinucida! Al patrulea, in mai putin de o luna!

Ingrozit ca va ramane corigent, un baiat de 16 ani, din Targu Jiu, a incercat sa se omoare, continuand sirul sinuciderilor recente din randul adolescentilor. Intentiona chiar sa urmeze acelasi tipar, pentru ca atunci cand a fost gasit, avea langa el un rucsac plin cu bolovani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.S-a indepartat insa de rau, pentru ca pescarii din zona erau cu ochii pe el. Tatal sau, l-a gasit pe un stadion din apropiere, unde baiatul avea de gand sa-si duca planul pana la capat.

Cuprins de disperare, baiatul si-a sunat parintii si le-a spus ca nu o sa mai vina acasa, pentru ca nu are nicio sansa sa-si refaca media la geografie. Tatal sau a plecat innebunit sa-l caute si a anuntat si politia. Cu gandul la cazurile recente de sinucidere, s-au indreptat spre malul Jiului.

Profesorii baiatului spun ca el nu este singurul corigent, dar probabil a avut probleme in familie, care l-au facut sa ia aceasta decizie.

Dupa ce au stat de vorba cu copilul, psihologii au reusit sa-l linisteasca. I-au deschis ochii si i-au aratat ca nu este cazul sa faca un capat de tara din cauza unei corigente la geografie si a situatiei scolare proaste. Mai mult, l-au facut sa inteleaga ca indiferent daca a calcat stramb sau nu, parintii lui ii sunt alaturi la bine si la rau.

In urmatoarele zile si cei de la Protectia Copilului din Targu Jiu se vor ocupa in mod special de el si ii vor oferi tot suportul de care are nevoie.

Dupa cele doua sinucideri care au inceput acest lant sinistru de nenorociri, pshiologii din judetul Gorj au testat toti elevii, incercand sa afle daca vreunul dintre ei are ganduri negre.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu