marime text:

Impins in bratele mortii de socrul sau - un barbat s-a spanzurat, dupa ce sotia l-a lasat cu parintii ei

Lasat in urma de sotia lui, care s-a dus la munca in Italia, un barbat din Suceava a ajuns in cele din urma sa se omoare, la 40 de ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ramasese cu socrul sau in casa, dar niciodata nu s-au inteles, asa ca vecinii pun acum gestul sau final pe seama certurilor care nu mai conteneau in casa celor doi.

Barbatul era casatorit cu fiica batranilor de 20 de ani, timp in care nu a facut altceva decat sa incerce sa le intre in voie, dupa cum spun vecinii.

Era linistit si gospodar si isi facuse singur o casuta chiar in curtea lor, pe care a si pus-o de altfel pe numele batranilor. Cat timp a avut-o pe sotie alaturi, barbatul a rezistat tensiunilor, dar plecarea ei a inrautatit lucrurile. A si condus-o pana in italia, iar acum, la intoarcere, si-a dat seama probabil ca nu mai vrea sa traiasca asa.

Socrul sau recunoaste ca i-a reprosat ca nu se ingrijeste destul de el si de sotia lui, dar nu credea ca omul va ajuge sa se omoare.

Sotia barbatului si fiul sau se vor intoarce acum din Italia pentru inmormantare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu