marime text:

IMAGINI DE GROAZA - o pacienta a fost lasata sa putrezeasca de vie pe patul de spital - GALERIE FOTO

Ca sistemul sanitar romanesc este putred, o stim deja, dar ca insusi ministrul sanatatii incearca sa ne convinga de acest lucru, asta chiar e uimitor.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Atilla Cseke a trecut miercuri de la argumentele manageriale, la cele emotionale si a prezentat un caz absolut socant. Ministrul a dat publicitatii imagini cu o pacienta plina de rani, care a zacut neingrijita mai bine de 2 ani, in Centrul de Sanatate Baneasa, din Constanta, proaspat desfiintat.

Femeia in varsta de 67 de ani a suferit un accident vascular cerebral si a stat internata in Centrul de Sanatate Baneasa 32 de luni, incepand cu anul 2008. A fost descoperita in ultimul hal in momentul inchiderii spitalului. Vorbim de rani adanci pana la os produse de escarele care i-au macinat muschii si pielea, atat la picioare, cat si pe spate.

Ministrul ii acuza acum pe doctori de nepasare, mai ales ca in centrul respectiv lucrau  61 de persoane care aveau in grija doar 63 de bolnavi cronici.

Acum pacienta se afla intr-o stare oarecum stabila la Spitalul Judetean Constanta. Reprezentantii Centrului Baneasa nu vor sa comenteze cazul.

Attila Cseke va sesiza Colegiul Medicilor si a cerut controale in toata tara.

In paralel cu prezentarea acestor imagini, ministrul sanatatii a precizat ca pacientul care a suferit un infract acum o saptamana nu ar fi putut fi salvat in centrul Baneasa.

Asadar, in ciuda protestelor si acuzelor, reforma va continua. Spitalele inchise raman inchise si nu mai primesc bani de la stat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu