marime text:

"Iarta-ma, iubi" - SMS-ul trimis de eleva eminenta de clasa a XII-a, care s-a aruncat de la etajul cinci!

Eleva de clasa a XII-a din localitatea hunedoreana Lupeni care s-a aruncat de la etajul al cincilea al blocului in care locuia a trimis un sms prietenului sau, prin care isi cerea iertare de la acesta, mesajul fiind expediat cu cateva minute inainte de a se sinucide.
Iarta-ma, iubi - SMS-ul trimis de eleva eminenta de clasa a XII-a, care s-a aruncat de la etajul cinci!

Potrivit anchetatorilor, fata de clasa a XII-a a trimis cu doar cateva minute inainte de a se arunca de la etaj un mesaj pe numarul de telefon al prietenului sau, in care scria: "Iarta-ma, iubi", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Anchetatorii sustin ca tanarul, care este cu sase ani mai mare decat fata si care locuieste intr-o alta localitate din judetul Hunedoara, nu ar fi auzit sunetul de mesaj al telefonului mobil, acesta fiind trimis inainte de ora 7.00, cand acesta dormea.

Conform surselor citate, tanarul a fost anuntat despre gestul iubitei sale de catre tatal acesteia, care l-a sunat pentru a afla ce discutii avusesera cu o seara inainte.

Cei doi vorbisera duminica seara pe messenger, insa dialogul dintre ei nu poate fi verificat deocamdata intrucat calculatorul fetei este parolat, iar baiatul nu a salvat discutia.

Cei doi tineri aveau o relatie din octombrie anul trecut.

Politistii continua cercetarile in acest caz, insa ancheta se deruleaza cu dificultate fiindca parintii fetei nu pot fi audiati, iar colegii acesteia se afla in timpul examenului de bacalaureat.

Pe de alta parte, medicii legisti din Hunedoara au facut, marti, autopsia tinerei, iar miercuri medicii vor afla rezultatele probelor de sange recoltate de la fata, care vor fi analizate intr-un laborator anatomopatologic.

Eleva locuia impreuna cu parintii ei.

Eleva de clasa a XII-a din localitatea hunedoreana Lupeni, care ar fi urmat sa sustina, luni, proba scrisa la limba romana a examenului de bacalaureat, s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul al cincilea al blocului in care locuia.

"Mama fetei era acasa cand ea s-a aruncat de la etaj. Era o eleva eminenta, terminase clasa a XII-a cu media 9,84. Din cate am inteles, ar fi obtinut si ceva bursa in Danemarca", declara, luni, comandantul Politiei Lupeni, Romeo Amuraritei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu