marime text:

HORROR - Si-a taiat singur abdomenul cu un fierastrau electric!

Un barbat in varsta de 56 de ani, din municipiul Barlad, a murit dupa ce, accidental, si-a taiat abdomenul cu un fierastrau electric.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Costica Simion si-a scapat accidental fierestraul electric in zona abdominala, in timp ce taia niste obiecte metalice. Barbatul a fost grav ranit, fiind preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta Barlad.

"In momentul in care echipajul medical a ajuns la locuinta victimei, aceasta se afla deja in stare critica, dupa ce suferise o plaga abdominala taiata cu evisceratie. Dupa acordarea primului ajutor, a fost transportat la Spitalul de Urgenta Barlad, unde, la foarte scurt timp de la internare, a decedat din cauza complicatiilor aparute”, a declarat, luni, Ana Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui.
 
Sursa citata a mai afirmat ca astfel de accidente sunt frecvente in ultima perioada in judetul Vaslui, in conditiile in care astfel de fierastraie sunt folosite de persoane neautorizate si fara pregatire in domeniu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu