marime text:

HORROR - fetita de un an mancata de vie de sobolani

O femeie din Satu Mare, pe care Dumnezeu a binecuvantat-o degeaba cu copii, este acum in atentia autoritatilor, dupa ce fetita ei de un an a fost mutilata de un sobolan.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La fel puteau patii si fratiorii ei, avand in vedere ca cea care i-a adus pe lume nu le poarta de grija. A facut sase copii si nu i-a pasat de niciunul. Femeia are trei copii pe care i-a lasat in grija statului si alti trei pe care i-a lasat... in voia sortii.

Vecinii spun ca de de cateva luni, de cand s-a despartit de barbatul ei, copiii traiesc mai rau decat niste animale, intr-o maghernita infioratoare, care cu greu s-ar putea numi locuinta. Mama lor nu da cu zilele pe acasa si cum tatal i-a parasit au ramas singuri pe lume.

Culmea e ca vecinii povestesc ca mama copiilor a fost in stare sa vanda pana si soba din casa, ca sa aiba bani de bautura, lasandu-si copiii in frig. Acum, tot oamenii care locuiesc in apropiere au auzit tipetele fetitei atacate de sobolan si au chemat o salvare.

Medicii s-au ingrozit cand au vazut-o pe copila nemancata, murdara si plina de sange.

Acum, starea fetitei este stabila, insa va ramane cu urme pe fata toata viata. Intre timp, reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului au inceput o ancheta in acest caz. Copila va ajunge mai mult ca sigur in grija statului si e foarte posibil ca acelasi lucru sa se intample si cu frati ei.

Cat despre mama lor, femeia ar putea raspunde in fata legii pentru indiferenta ei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu