marime text:

GROAZNIC - si-a dat foc la casa si s-a legat cu o funie in calea flacarilor

Ajuns la capatul rabdarii, un batran de 82 de ani din Timis si-a aprins casa si a incercat apoi sa-si puna capat zilelor. Tintuit de ani buni intr-un scaun cu rotile, batranul nu a reusit decat sa-si incendieze gospodaria.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe el l-au salvat pompierii care l-au dus urgent la spital.

Cand l-au gasit pompierii, omul se legase cu o sfoara ca sa nu se poata misca din calea flacarilor. In plus avea si un cutit in mana cu care isi provocase o rana in zona gatului. Pompierii l-au dat imediat in grija medicilor.

Dupa moartea unicului sau fiu, in urma cu trei ani, batranul a trecut toata averea pe numele nurorii sale, in speranta ca aceasta il va ingriji cate zile o mai avea. Batranul sustine insa ca nora l-a neglijat, nu i-a mai dat de mancare, nu l-a mai spalat, astfel incat el a ajuns sa-si doreasca doar moartea.

La randul ei, nora batranului neaga toate aceste acuzatii si spune ca ii purta de grija batranului la fel ca-n prima zi. Acum, omul a ajuns la spital iar medicii spun ca ranile pe care si le-a provocat nu ii pun viata in pericol.  

Dupa ce va fi externat, batranul va fi supus unui control psihiatric.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu