marime text:

Greseala, coincidenta sau furt de identitate? Si-a facut buletin in locul altei persoane!

Mister in cazul unei femei din Voluntari Ilfov, in locul careia o alta si-a facut buletin. Ambele au handicap, stau in localitati diferite, dar nu se cunosc si nici nu se pot descurca singure. Cineva a profitat de neputinta lor si le-a copiat actele atat de importante, iar autoritatile au permis acest lucru.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mariana are 35 de ani si un handicap din nastere. Femeia nu se poate descurca singura. Asa ca atunci cand i-a expirat cartea de identitate, tatal a depus in numele ei dosarul la  evidenta persoanei. Trei saptamani mai tarziu, omul a primit un raspuns uluitor: fiica lui isi facuse deja buletinul, la 300 de kilometri departare de casa, in comuna Carligele, din judetul Vrancea. "Imposibil!", a strigat el.

De la primaria comunei Carligele aflam ca documentul a ajuns la o femeie fara adapost, care sustine ca o cheama la fel.

"Femeia care a facut buletinul aici si se afla in Vrancea a declarat ca ea a pierdut buletinul si practic cea din Voluntari e cea care a furat identitatea", a explicat Dan Cazaciuc, purtator de cuvant al Serviciului de Evidenta a Persoanelor Vrancea.

In felul acesta, in baza unei simple declaratii verbale, autoritatile statului au eliberat un act de identitate, desi teoretic, acest lucru este interzis prin lege.

O ancheta a celor de la Evidenta Persoanelor este in plina desfasurare. Ramane de vazut cine este adevarata Mariana Draghici, cine a facut falsul si mai ales de ce. Vinovatul risca 3 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu