marime text:

Gonita din casa fiicei, a vrut sa se sinucida si a dat foc apartamentului!

Alungata in strada, in plina iarna, chiar de cea pe care a adus-o pe lume, o femeie din Timisoara n-a mai vrut sa traiasca. S-a incediat luni seara, chiar in apartamentul din care urma sa plece.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Certurile dintre mama si fiica erau frecvente in ultima perioada. Dupa ce s-a despartit de sot, fata a vrut sa se mute in apartamentul in care locuia mama ei. Desi avea doua camere, nu a vrut sa-i permita si mamei sa locuiasca impreuna cu ea si i-a cerut sa plece. Ba chiar i-a aruncat de cateva ori si lucrurile in strada. Pentru ca nu are unde se se duca, femeia a intrat in panica si a decis sa isi dea foc.
 
Norocul ei a a fost ca in acelasi bloc locuieste si un paramedic de la SMURD. Tanarul a intrat in apartamentul cuprins de flacari si a reusit sa o salveze.

Femeia in varsta de 57 de ani a ajuns la spital intoxicata cu monoxid de carbon, insa medicii spun ca viata nu i-a fost pusa in pericol.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu