marime text:

Geanta plina cu bani, pierdut proprietar - un barbat a uitat o avere intr-un magazin, dar n-a anuntat pierderea

Sa auzi si sa nu crezi ca se intampla in Romania! Un pensionar care si-a uitat o geanta cu o suma mare intr-un magazin din Timisoara, este cautat acum de patroni care insista sa-i returneze avutul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Clientul a fost filmat de camerele de supraveghere cum pleaca linistit, fara sa-si aminteasca de mica lui avere.

Omul a fost filmat cum intra in magazin si lasa o geanta in compartimentul special destinat pentru bagajele clientilor. Unul dintre agentii de paza a observat spre ora inchiderii ca sacosa este tot acolo si si-a anuntat sefii.

Patronii magazinului n-au gasit nici un act in geanta. De aceea ii transmit proprietarului ca il asteapta sa-si recupereze banii. Ii avertizeaza insa pe sarlatani ca vor compara orice individ care cere geanta cu persoana din imaginile de pe camera de supraveghere.

Cautandu-l pe proprietar, administartorii magazinului s-au interesat si la politie, dar, ciudat, nimeni n-a reclamat ca a pierdut o geanta plina cu bani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu