marime text:

Fotbalist mort, dupa ce s-a electrocutat! E al doilea jucator din Hunedoara decedat anul acesta!

Jucatorul echipei din Liga a IV-a hunedoreana Aurul Certej, Sergiu Bolos, in varsta de 23 de ani, a decedat, sambata, dupa ce s-a electrocutat, in timp ce isi ajuta un prieten la lucrarile de modernizare.
Fotbalist mort, dupa ce s-a electrocutat! E al doilea jucator din Hunedoara decedat anul acesta!

"A murit electrocutat. Lucra cu o bormasina, ajuta un prieten de la bloc. Mai aveau de lucru vreo doua zile si se incheia toata treaba. Ceva s-a intamplat cu bormasina. in ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanta, nu a mai putut fi readus la viata", a declarat fratele fostului jucator, Silviu Bolos.

Locatarii de pe Aleea Teilor din Deva, unde lucra sambata Sergiu Bolos, au povestit ca dupa ce s-a electrocutat, Sergiu Bolos a cazut de pe schela ridicata in jurul blocului, care urma sa fie izolat. Desi ambulanta a sosit repede la fata locului, Sergiu Bolos nu a mai putut fi resuscitat, iar medicii au fost nevoiti sa constate decesul.

Sergiu Bolos va fi inmormantat, marti, la Zalau.

Bolos este al doilea fotbalist de la o echipa hunedoreana care moare in acest an, dupa ce portarul formatiei Minerul Lupeni, Eugen Vartolomei a decedat in iarna, intr-un accident de masina, langa Cluj-Napoca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu