marime text:

Fiul unui diplomat roman in Statele Unite a fost gasit mort, in munti!

Tragedie cumplita in familia consulului onorific al Romaniei in Statele Unite, Dan Dimancescu. Fiul sau, Nicholas, in varsta de 26 de ani, a murit intr-un accident ingrozitor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul, regizor de profesie, se afla in tara si filma un documentar despre obiceiurile dacilor, cand a cazut de la o inaltime de peste 150 de metri, in Muntii Sureanu.

Tanarul venise in Muntii Sureanu insotit de tatal sau si de cativa prieteni care il ajutau la filmarile pentru un nou documentar. Este al 3-lea pe care incerca sa il filmeze in Romania, dupa ce alte doua care aveau ca tema Romania in timpul primului si celui de-al doilea razboi mondial fusesera deja difuzate in tara si strainatate.

Duminica seara, Nicholas s-a indepartat de prieteni si a urcat pe o stanca situata deasupra pesterii Cioclovina. Prietenii lui spun ca la un moment dat a izbucnit o vijelie puternica, insa Nicholas i-a anuntat prin statie ca este impresionat de peisaj si are de gand sa filmeze natura dezlantuita. A fost ultima oara cand l-au auzit.

Apoi, cand au vazut ca prietenul lor nu mai apare desi ploua torential, au cerut ajutorul salvamontistilor si al jandarmilor montani. Peste 40 de persoane, insotite de caini special dresati pentru gasirea persoanelor pierdute, l-au cautat toata noaptea. In cele din urma, luni dimineata, jandarmii montani au gasit trupul fara suflare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu