marime text:

Fetita de 7 ani, moarta pe strand! A fost aspirata de conducta de evacuare a unui bazin!

Incident socant petrecut la Oradea, unde o fetita de 7 ani a murit, dupa ce a cazut in teava de evacuare al unui strand din oras. Copilul inota, se pare, nesupravegheat si la un moment dat s-a indreptat chiar spre gura de canal, care in mod inexplicabil, nu avea sita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Chiar in acel moment, administratorii au declansat proceduile de golire si fata a fost aspirata de vartejul de apa.

Totul s-a intamplat la unul dintre cele mai aglomerate stranduri din Oradea. La inceput, nimeni nu a observat gesturile disperate ale fetitei. Cand cineva a vazut-o, totusi, cum se zbate era prea tarziu. Fata intrase deja in conducta si inghitise multa apa. Ramasese acolo cateva zeci de secunde. A fost scoasa de urgenta, iar echipele de interventie au incercat sa o resusciteze. Au reusit sa o mentina in viata pana la Spitalul din Oradea si inca aproape doua ore dupa aceea. Din pacate, fetita s-a stins.

Autortiatile au deschis acum o ancheta, pentru a vedea cum s-a putut intempla un astfel de incident deosebit de grav.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu