marime text:

Fetita de 2 ani, lovita de tren in urma cu cateva zile, a murit in spital

Durere mare in familia fetitei de doi anisori, din Dambovita, care a fost spitalizata in stare grava dupa ce a fost lovita de tren, zilele trecute. Copila s-a stins, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicii au facut eforturi supraomenesti pentru a o salva pe copila de doi ani, din localitatea damboviteana Pucioasa.
 
L-au chemat si pe tatal ei, aflat la munca, in strainatate, sperand ca fetita isi va reveni din coma, daca i-ar fi auzit glasul. Ea s-a stins insa inainte ca parintele sau sa ajunga la spital.
 
Fetita se afla in grija bunicii cand s-a intamplat nenorocirea. Lasata nesupravegheata, ea a ajuns pe linia ferata, aflata nu departe de casa si a fost lovita de un marfar.
 
Politistii au deschis un dosar penal si urmeaza sa se stabileasca daca mama, dar si bunica fetitei se fac vinovate de neglijenta. Pe fir au intrat si cei de la Protectia Copilului, mai ales ca familia mai are in ingrijire un baiat de opt ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariugabi (2011-04-16 02:25:46)
cum adica eforturi supraomenesti au fost cumva doctorii de pe alta planeta sau voi reporterii sinteti martieni supraprosti eu cred ca doctorii au facut tot ce au invatat sa faca in asfel de situatii dar nici decum ceva supraomenesc eu cred ca voi presa sinteti niste supralingai asta mai cred dar ca doctorii au facut ceva supra omenesc asta lasa de dorit
raspunde »