marime text:

Fermele din Brasov, atacate de haite de maidanezi! VEZI ce victime au facut

Un incident infiorator readuce in atentie problema cainilor lasati de izbeliste, care s-au salbaticit si au devenit niste fiare, gata oricand sa ucida!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De aceasta data, au navalit intr-o ferma din comuna Vulcan, judetul Brasov, insa nu putine sunt cazurile in care au atacat si chiar au omorat oameni.
 
Localnicii sustin ca, in urma cu cateva zile, au vazut cum mai multi caini au fost adusi in zona cu o duba si apoi abandonati.
 
Infiorator este ca maidanezii au atacat in miezul zilei si puteau sa faca bucati si un om. Grajdul in care se aflau cei 8 vitei era ferecat cu lacate, asa ca ingrijitorii banuiesc ca animalele infometate au intrat printr-o gaura pe unde scot de obicei gunoiul.

3 vitei au fost ucisi. Alti 5 au rani cumplite si medicii se tem ca nu vor supravietui. Angajata de la ferma, care a descoperit oroarea, a inlemnit de spaima cand a vazut haita de caini.
 
Dupa macel, maidanezii au dat tarcoale fermei toata ziua. Localnicii din Vulcan se tem sa nu fie si ei atacati.
Desi oamenii au depus numeroase sesizari, nimeni nu a luat pana acum masuri.
 
In urma cu doua luni, o femeie de 62 de ani, din comuna Albota, judetul Arges, a fost sfasiata de o haita de maidanezi. Oamenii din zona au povestit atunci ca s-au trezit cu zeci de caini, abandonati pe campuri, de un serviciu de ecarisaj.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu