marime text:

Femeie moarta, in timpul unei oparatii banale. Familia il acuza pe anestezist!

O interventie banala i-a fost fatala unei femei de 32 de ani, care s-a internat cu hernie de disc la Spitalul Judetean din Timisoara. Rudele ei acuza acum anestezitul ca nu i-a facut nicio analiza, iar serul pe care i l-a injectat i-a provocat un atac cerebral.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Confirmarea nu poate veni decat din analizele pe care le fac medicii, dar din pacate pentru aceasta familie, nimic nu o mai poate aduce pe femeie inapoi.

Femeia, mama a doi copii, s-a internat la Spitalul judetean din Timisoara pe data de 24 februarie, la Sectia de Neurochirurgie. Acuza dureri la spate si urma sa fie operata de hernie de disc. Cu cativa ani in urma si sotul ei suferise o interventie chirurgicala asemenatoare. Fusese operat tot la Timisoara si lucrurile au decurs normal.

Rudele femeii spun ca aceasta a intrat pe picioarele ei in sala de operatie, insa nu a mai iesit de-acolo in viata.

Medicii spun ca anestezia generala a decurs in parametrii optimi. La un sfert de ora dupa injectarea anestezicului, au aparut insa semnele clinice ale unui atac cerebral. Specialistii presupun ca imediat dupa acest moment, femeia a intrat in moarte cerebrala.

Tatal tinerei sustine ca medicii nu i-au facut inainte toate analizele, pentru a vedea cum anume reactioneaza la anestezic.

Medicii se feresc sa dea vreun verdict si asteapta rezultatele analizelor de laborator si cele ale necropsiei.

Cu lacrimi in ochi, parintii femeii stiu ca nimic in lume nu le va mai aduce fiica inapoi, insa vor sa afle ce anume, sau cine, a bagat-o in mormant.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu