marime text:

Femeie in stare grava, dupa ce o bucata de tencuiala a lovit-o in cap!

Viata unei femei de 30 de ani, din Galati, atarna de un fir de par. O bucata groasa din tencuiala unei cladiri, construita in urma cu aproape o jumatate de veac, s-a desprins brusc si a lovit-o direct in cap.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanara era deja in coma si avea o hemoragie cerebrala puternica, atunci cand a preluat-o ambulanta.

Medicii au intervenit imediat pentru stabilizarea ei. Facuse deja un stop cardiac, pana sa ajunga la spital. Medicii au operat-o de urgenta, dar spun ca greul inca nu a trecut.

Nimeni nu isi asuma responsabilitatea acestui incident. Cladirea, de pe care s-a desprins tencuiala, este de fapt internatul unui liceu, folosit atat de elevi, cat si de cateva familii. De cand a fost construita, nu a fost niciodata renovata, asa ca accidentul de marti nu trebuie are de ce sa mire pe nimeni.

Se pare ca la mijloc ar fi si o infiltratie, care a facut ca tencuiala sa cada. Inspectoratul Scolar Galati este administratorul imobilului si locatarii sustin ca au primit promisiuni de acolo ca se vor face reparatii, dar nimeni de la inspectorat nu isi asuma vina pentru cele intamplate.

O vecina a privit totul ingrozita de la fereastra si s-a grabit sa iasa afara, ca sa dea o mana de ajutor. Ea a fost cea care a sunat la 112.

Femeia ranita locuieste cu chirie in cladire si iesise afara sa intinda cateva rufe. N-a mai apucat, caci bucata de tencuiala, grea de cateva kilograme, a doborat-o.

Reprezentantii primariei spun ca atata vreme cat cladirea este inca in administrarea Inspectoratul Scolar Galati, nu are cum sa faca altcineva lucrari de intretinere acolo. In timp ce vina se paseaza dintr-o parte in alta, medicii nici nu pot sa spuna inca daca tanara va supravietui macar.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu