marime text:

Explozie urmata de incendiu la o fabrica de alcool! Un barbat a fost grav ranit

O explozie urmata de un incendiu a produs panica luni dimineata la o fabrica de alcool de langa Suceava. Un fochist de 40 de ani a ajuns la spital cu rani pe tot corpul. El se afla in incaperea in care o centrala supraincalzita a sarit in aer.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si pompierii au riscat mult intervenind acolo. 30 de militari s-au chinuit sa limiteze dezastrul, in timp ce medicii se ingrijeau de victima.

Fochistul era singur in incaperea centralei care s-a supraincalzit. Alti muncitori, care se aflau in zona doar au auzit explozia si s-au grabit sa cheme Salvarea.     

Omul de 40 de ani este sub supravegherea medicilor, care spun ca va scapa cu viata in ciuda traumatismelor de la cap si coloana.

La locul exploziei, pompierii au avut doua misiuni dificile. Sa impiedice focul sa se extinda la un rezervor cu combustibil lichid si sa raceasca centrala, care era in pericol sa se aprinda din nou.

Dupa ce pericolul a fost inlaturat, anchetatorii au incercat sa puna cap la cap elementele care ar fi putut provoca acest dezastru.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu