marime text:

Bilant negru: 3 oameni au fost raniti si 100 au ramas pe drumuri, dupa ce blocul din Bacau a sarit in aer!

S-a ales praful de sarbatorile a peste 100 de oameni din Bacau! O explozie ca la sfarsitul lumii a clatinat din temelii un bloc din oras. Cinci apartamente sunt devastate. La fel si 20 de masini parcate in vecinatate.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Deflagratia a fost atat de puternica incat a frant, mai multi pereti grosi, din beton. Pompierii au scos pe targa trei persoane, dupa ce le-au cautat indelug printre daramaturile acoperite de o perdea de foc.

"Miroasea a gaz, de o saptamana", aveau sa tipe locatarii, care sustin ca desi au anuntat autoritatile, reclamatiile lor au ramas fara raspuns.

In imobilul in care s-a produs deflagratia s-au prabusit mai multi pereti, geamurile au fost smulse cu tot cu rame si bucati din tencuiala au zburat pe masinile parcate in apropiere. Mai multe echipaje de pompieri s-au luptat sa stinga coloana de foc izbucnita din reteaua de gaz si sa-i evacueze in acelasi timp pe locatarii prinsi intre daramaturi.

Se pare ca explozia s-a produs intr-un apartament de la parterul blocului, iar suflul puternic a devastat primele doua etaje.

Cei trei raniti sunt proprietarul locuintei in care s-a declansat deflagratia si doi soti care stateau la etajul intai. Una dintre victime a fost recuperata cu greu de sub daramaturi.

Pompierii s-au chinuit mai bine de o ora sa stinga incendiul care a urmat. Echipele de la E.ON au oprit gazele in tot cartierul si incearca sa stabileasca acum cauzele exploziei.

Locatarii povestesc ca de mai multa vreme pe casa scarii s-ar fi simtit miros de gaz, dar nimeni nu a luat masuri. Oamenii ramasi acum fara case vor fi cazati provizoriu intr-un camin.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu