marime text:

Explozie intr-un bloc din Constanta! Un barbat deprimat si-a aruncat in aer apartamentul

O explozie pusa la cale, se pare, de un barbat care trecea printr-o despresie a zguduit, duminica seara, un bloc din Constanta. Proprietarul apartamentului in care a avut loc deflagratia s-a ales cu arsuri grave si alti doi vecini de-ai sai s-au intoxicat cu fum.
Explozie intr-un bloc din Constanta! Un barbat deprimat si-a aruncat in aer apartamentul

Gestul sau a lasat in urma si insemnate pagube materiale: sapte locuinte si sase masini au fost avariate.

O batrana nici nu s-a mai putut tine pe picioare cand explozia a zguduit blocul din temelii. A facut atac de panica, apoi a simtit ca nu mai poate respira, din cauza fumului gros, care a inundat casa scarii. Pompierii au purtat-o pe brate pana la ambulanta.

Intre timp, medicii ii acordau primul ajutor unui barbat - cel in apartamentul caruia s-a dezlantzuit infernul.

Norocul omului a fost ca un vecin care nu s-a pierdut cu firea a intrat in flacari dupa el si a reusit sa ii salveze viata.

In mare graba, pompierii i-au evacuat pe rand pe toti cei care locuiau in blocul respectiv.

Si oamenii din blocurile vecine au trait clipe de cosmar.

Suflul exploziei a distrus si sase masini parcate in zona.

Apartamentul in care a avut loc explozia a fost distrus in totalitate. Casa scarii si alte sapte locuinte au fost serios avariate. La o prima estimare, pagubele se ridica la cateva sute de mii de lei.

Barbatul in locuinta caruia s-a petrecut explozia are 42 de ani, locuieste singur si a fost infiat de mic de un barbat cu dubla cetatenie, romana si canadiana. Omul a murit insa in urma cu o luna si jumatate in Romania, moment in care fiul sau se pare ca a suferit o depresie puternica, sustin apropiatii sai.

La o prima evaluare a dezastrului, politistii si inspectorii in constructii spun ca butelia nu avea ce sa caute in dormitor. Caloriferele erau fierbinti, asa ca singura explicatie care sta in picioare este ca barbatul ar fi adus butelia din bucatarie si i-a dat drumul intentionat. In dormitor au fost gasite si cateva sticle de bautura golite.

Barbatul se afla acum in spital in stare foarte grava, iar medicii sunt rezervati in privinta evolutiei lui.

Inspectoratul de Stat in Constructii a cerut o expertiza tehnica pentru a afla impactul pe care l-a produs explozia asupra structurii de rezistenta a blocului.

In paralel si Politia a inceput o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu