marime text:

Explozie intr-un liceu din Ploiesti! Cinci elevi au fost raniti, dupa ce au aruncat in aer o soba

Cinci elevi au trecut marti pe langa moarte, dupa ce s-au jucat la soba din clasa si au facut-o sa sara in aer. Nu si-au dat seama ca de cum s-a stins falcara, gazele au inceput sa se acumuleze in soba si cand au incercat sa reaprinda focul toata incaperea s-a cutremurat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Soba s-a facut praf, la fel si geamurile claselor, iar elevii au iesit  de acolo sifonati bine.

Cand s-a produs explozia, la Grupul Scolar de Transporturi Ploiesti urma a doua ora de curs. Elevii de clasa a 9-a isi asteptau profesorul de religie, dar cativa mai neastamparati s-au jucat la soba. Cei care se aflau cel mai aproape au ajuns la spital.

Toata scoala a rasunat cand a explodat soba.

Din fericire, explozia nu a fost urmata de un incendiu dar chiar si asa mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au ajuns imediat la liceu.

Reprezentantii societatii de gaze, dar si politistii criminalisti au venit la fata locului sa stabileasca exact ce s-a intamplat. Directorul Grupului Scolar spune ca elevii cu pricina nu vor fi pedepsiti chiar daca s-au jucat la propriu, cu focul.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu