marime text:

Explozie din cauze necunoscute intr-un bloc din Zarnesti. O femeie a fost grav ranita si 10 apartamente, distruse

O femeie de 41 de ani din Zarnesti a ajuns la spital miercuri dimineata, dupa ce garsoniera in care locuia a sarit in aer. Explozia a fost atat de puternica incat a afectat si locuintele vecinilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Proprietara casei a suferit arsuri de gradele doi si trei si se afla acum la reanimare.

Proprietara apartamentului era singura acasa cand s-a petrecut nenorocirea. Desi arsa pe maini si pe fata, a iesit din casa pe picioarele ei. Prea socata insa, n-a putut sa spuna in ce imprejurari s-a produs deflagratia.

Suflul exploziei a facut pagube si in alte 10 apartamente invecinate.

Anchetatorii nu au stabilit inca de la ce s-a produs deflagratia. Vor studia intalatia de gaz, cetrala termica si aragazul. E sigur ca nu s-au facut in ultima vreme interventii la retea si nici vreo scurgere de gaz nu a fost reclamata.

Specialistii de la Inspectia de Stat in Constructii trebuie sa evalueze starea imobilului pentru a vedea daca nu cumva i-a fost afectata structura de rezistenta.

Despre victima, medicii spun ca e in stare stabila, desi a suferit arsuri serioase pe fata, pe maini si chiar si interioare, pe caile respiratorii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu