marime text:

Explozie devastatoare intr-un bloc cu 4 etaje: sapte apartamente distruse si o persoana grav ranita

A fost prapad intr-un bloc de patru etaje din Rovinari, cand un apartament a sarit in aer. Deflagratia, urmata de un incendiu, a distrus alte sapte locuinte, iar un om a fost ranit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Reprezentantii companiei de gaze spun ca totul a pornit din cauza unui convector pe gaz instalat prost de proprietar.

Scaparile de gaz pe la racordurile neetanse montate la convector au generat o acumulare de gaze, care in cele din urma s-a aprins.

Garsoniera aflata la ultimul etaj a sarit in aer si a luat foc. Incendiul, stins de pompieri dupa mai bine de o ora, l-a ranit pe proprietarul garsonierei. Cu arsuri grave, barbatul de 36 de ani a fost transportat la Bucuresti.

Era singur acasa. Sotia era internata la spital, iar copilul de 12 ani nu se intorsese inca de la scoala.

Barbatul ranit este somer, iar locuinta nu era asigurata. Nici apartamentele afectate nu au polita, asa ca ramane de vazut daca autoritatile locale ii vor ajuta pe oameni. Structura de rezistenta a blocului nu a fost afectata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu