marime text:

Evaziune la hotelul Arhiepiscopiei - "Noi respectam legile Domnului, nu ale finantelor"  

Iata cum le-au raspuns preotii, reprezentantilor Garzii Financiare veniti sa verifice Manastirea Curtea de Arges. Inspectorii au controlat un hotel si un restaurant care apartin lacasului de cult, unde pelerinii nu primeau bon fiscal.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Slujitorii bisericii nu i-au convins cu duhul blandetii pe comisari si au fost nevoiti sa scoata din sutana banii de amenda.

In ciuda rugaciunilor, fetele bisericesti de la Arhiepiscopia Argesului si Muscelului s-au trezit cu musafiri nepoftiti. Comisarii Garzii Financiare i-au gasit fara nicio evidenta a banilor incasati de la pelerinii care se cazeaza si mananca la hotelul si restaurantul Manastirii Curtea de Arges.

Controlul la "Casa Pelerinului" a inceput joia trecuta, chiar in postul Sfintei Marii. Mirati, preotii spun ca biserica lucreaza dupa alte reguli, mai putin lumesti.

Insa comisarii Garzii respecta doar legile statului, asa ca i-au amendat pe slujitorii bisericii. Totusi, s-au ferit sa pronunte expresia "evaziune fiscala" in Casa Domnului.

In tot acest timp, patronii chioscurilor de langa manastire se vaita ca platesc impozite peste impozite.

Biserica si-a trimis un avocat la Garda Financiara care a incercat sa-i convinga fara succes pe comisari ca serviciile ecumenice de pelerinaj ar trebui scutite de taxe. Preotii trebuie sa-si cumpere case de marcat, altfel reprezentantii statului le pot inchide mica afacere.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu