marime text:

Europarlamentarul Adrian Severin acuzat de coruptie! VEZI cati bani a cerut si pentru ce

Adrian Severin si alti doi europarlamentari sunt protagonistii unui scandal de presupusa coruptie in Parlamentul European. Jurnalistii de la "Sunday Times" afirma ca romanul ar fi acceptat sa primeasca o anumita suma pentru a modifica legislatia europeana in functie de interesele unei anumite firme.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Este un fals de la un capat, la altul", a replicat imediat europarlamentarul roman.

Potrivit publicatiei britanice, citate de agentia Mediafax, Adrian Severin s-ar fi aratat dispus sa "isi vanda serviciile" jurnalistilor care au pretins ca detin o firma de lobby. Astfel, sustine publicatia, firma fantoma i-ar fi cerut romanului sa depuna un amendament care ar fi modificat durata de restituire a depozitelor bancare. Europarlamentarul admite doar ca avea un contract de consultatnta cu compania respectiva.

Jurnalistii au inregistrat insa momentul in care Adrian Severin le spune ca va depune respectivul amendament prin intermediul unui coleg.

Ulterior, sustin jurnalistii, acesta a solicitat plata a 12.000 de euro, bani pe care europarlamentarul nu i-a mai primit.

Adrian Severin a cerut presedintelui Parlamentului European sa ia in calcul si masuri penale impotriva celor doi jurnalisti.

Conducerea forului european a deschis deja o ancheta. Fara sa mai astepte rezultatul, austriacul Ernst Strasser, acuzat si el ca ar fi acceptat bani pentru a depune diverse amendamente, si-a dat demisia.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu