marime text:

Etnobotanicele au bagat in spital trei studenti, emotionati probabil de inceperea facultatii!

Apropierea deschiderii anului universitar coincide pentru medicii din Iasi cu aparitia unui nou val de studenti intoxicati cu produse etnobotanice! Intr-o singura zi, trei tineri au ajuns la spital, dupa ce au fumat astfel de ierburi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Desi interzis de lege, comertul cu aceste produse prospera inca, pentru ca proprietarii magazinelor care le vand gasesc de fiecare data alte sortimente, care nu sunt pe lista neagra a Ministerului Sanatatii.

Cei trei studenti, cu varste intre 19 si 23 de ani, au fost adusi la spital de prietenii lor. Unul dintre pacienti isi pierduse
cunostinta, in vreme ce ceilalti doi erau extrem de agitati si nu realizau unde se afla. Toti prezentau tulburari respiratorii si cardiace si au avut nevoie de perfuzii pentru a fi pusi pe picioare.

Dupa ce si-au revenit, le-au povestit medicilor ca au fumat ierburi etnobotanice, la reiatalnirea cu colegii de an. Odata cu deschiderea anului universitar, medicii se tem ca astfel de cazuri vor fi din ce in ce mai numeroase, motiv pentru care cer Ministerului Sanatatii sa reactualizeze lista cu produse etnobotanice interzise.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu