marime text:

Eroare macabra! O femeie a fost anuntata ca a nascut un baietel mort, dar la morga i-au dat trupul unei fetite

Durerea pierderii unui copil la nastere s-a transformat in revolta pentru o familie din judetul Iasi. Dupa ce medicii le-au spus oamenilor ca bebelusul nascut mort era baietel, parintii au constat uluiti ca sunt pusi sa ia de la morga trupul unei fetite.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru ca se tem ca pruncul le-a fost inlocuit, parintii cer acum un test ADN.

Femeia de 32 de ani, care urma sa devina mama, a ajuns sambata trecuta la Maternitatea Cuza-Voda din Iasi, in stare grava. Medicii si-au dat imediat seama ca era in soc toxicoseptic si ca pruncul pe care il avea in pantece nu mai respira.

Au dus-o direct in sala de operatii si s-au chinuit doua ore sa-i salveze viata. Dupa toata agitatia, trupul fara viata al bebelusului a fost trimis la morga, iar cadrele medicale au trecut in acte ca era vorba de un baietel. Asa i s-a spus si mamei.

Culmea este ca nici medicii si nici asistentele prezente in sala de nastere nu au sesizat eroarea. Cu documentele primite de la spital, tatal indurerat a mers si la starea civila si a obtinut pentru prunc un certificat de deces. I-a cumparat apoi toate cele necesare inmormantarii.

A suferit insa un soc cand angajatii de la morga maternitatii au vrut sa-i dea de fapt o fetita. Conducerea maternitatii da vina pe neatentie pentru delicata situatie creata.   

Pentru a stabili clar cui ii apartine vina, directorii institutiei au dispus o ancheta.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu