marime text:

Era sa-si taie capul cu drujba, in timpul curateniei de primavara

A inceput curatenia de primavara si, odata cu ea, seria internarilor pe baza de fracturi si rani deschise, anunta medicii, cu ingrijorare. In Iasi, putin a lipsit ca un barbat sa nu moara decapitat de drujba in timp ce-si aranja gradina, iar o femeie a ajuns in sala de operatii cu mana taiata, pentru ca a vrut sa stearga geamurile.
Era sa-si taie capul cu drujba, in timpul curateniei de primavara

Cand a luat drujba si a inceput sa curete prin gradina, un barbat din Iasi nu s-a gandit c-ar putea ajunge la spital. In momentul in care a bagat-o in lemn, drujba i-a sarit in cap. Omul a avut prezenta de spirit si a redus acceleratia. Altfel, risca sa-si taie capul in doua.

Tot in Iasi, o femeie a ajuns in sala de operatii, in urma unui accident suferit  in timp ce stergea geamurile. A facut o manevra neinspirata si a trecut cu mana prin geam. Gospodina s-a ranit grav, dar medicii spun ca se va reface complet dupa operatie.
.
Aceste cazuri nu sunt unice. Alti 25 de pacienti au venit la camera de garda, dupa un excesul de harnicie. Au suferit  diverse accidente casnice si cei mai multi au ajuns la operatie.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu