marime text:

Eleva de 14 ani, aruncata pe geam de doi colegi, in timpul unei pauze!

Lectie ingrozitoare, primita joi, de o copila de 14 ani, din Dambovita, chiar de la doi colegi. Baietii au aruncat-o pur si simplu pe fereastra. Sansa fetei a fost ca sala de clasa se afla la parter. Incidentul revoltator s-a petrecut intr-o pauza, iar in scurt timp, adolescenta ajungea cu mana rupta la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unul dintre cei acuzati este fiul asistentei medicale din scoala. Intrebarea este pana unde s-a ajuns in institutiile de invatamant romanesti, in care elevii isi bat profesorii, se drogheaza si iata ca mai au putin si se omoara.

Eleva de clasa a VIII-a a ajuns la spital aproape lesinata de frica si durere. Medicii i-au facut intai calmante, ca sa-i poata atinge mana rupta.

Cand si-a revenit, fata a explicat cum intr-o pauza, un coleg i-a luat telefonul mobil si i-a aruncat bateria pe fereastra. Ea s-a aplecat peste pervaz, moment in care doi baieti au facut o gluma proasta.

In cadere, copila si-a rupt mana stanga si a inceput sa tipe. Imediat, o profesoara a ajutat-o sa se ridice si a chemat ambulanta, mai ales ca eleva avea fractura deschisa.

Tatal unuia dintre adolescentii indicati de ranita ii ia fiului sau apararea.

Mama victimei este hotarata sa depuna plangere la politie, pentru ca vinovatii sa fie cercetati pentru vatamare corporala. Directorul scolii sustine ca o sa ii exmatriculeze trei zile si o sa le scada nota la purtare. In plus, profesorii de serviciu care ar fi trebuit sa-i supravegheze pe copii vor fi supusi unei anchete interne.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu