marime text:

Durere mai mare ca tradarea nu exista - un barbat si-a dat foc cand a aflat ca nevasta il inseala

Viata unui barbat de 37 de ani din judetul Maramures s-a facut tandari in momentul in care un prieten i-a spus ca are dovezi sigure ca sotia lui l-ar fi inselat. Nici n-a mai stat sa verifice daca povestea e adevarata si, innebunit de durere, a incercat sa-si puna capat zilelor chiar pe strada.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un trecator l-a salvat insa cand l-a vazut cuprins de flacari si a chemat o ambulanta, iar barbatul a ajuns cu arsuri grave la spital.

Barbatul e casatorit de 17 ani si are cu sotia lui doi copilasi. Ii iubeste pe toti trei ca pe ochii din cap si nu s-ar fi gandit nicio clipa ca femeia iubita ar fi in stare sa il tradeze. Un amic i-a spus insa ca la o petrecerea organizata de firma unde lucreaza femeia, aceasta ar fi avut o aventura cu un coleg.

Se pare ca barbatul a mai avut si alte tentative de siucidere, dupa cateva certuri cu nevasta. De data aceasta, insa, jura ca isi va pretui mai mult viata, mai ales de dragul celor doi copilasi, de 10 si 14 ani. De sotie, in schimb, nu vrea sa mai auda. Vrea sa divorteze de ea cand va iesi din spital.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu