marime text:

DRAMATIC. In loc sa dea bacul, s-a aruncat de la etajul 5! Terminase clasa a XII-a cu media 9,84!

O eleva de clasa a XII-a din localitatea hunedoreana Lupeni, care ar fi urmat sa sustina, luni, proba scrisa la limba romana a examenului de bacalaureat, s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul al cincilea al blocului in care locuia
DRAMATIC. In loc sa dea bacul, s-a aruncat de la etajul 5! Terminase clasa a XII-a cu media 9,84!

Potrivit anchetatorilor, trupul unei tinere de 19 ani a fost gasit, luni, pe caldaramul din fata blocului in care locuia fata.

"Primele verificari indica faptul ca ar fi fost un gest voluntar, fata aruncandu-se din balconul locuintei sale situata la etajul cinci", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, comandantul Politiei Lupeni, Romeo Amuraritei.

Potrivit sursei citate, situatia familiala a fetei nu ar fi putut genera un asemenea gest.

"Mama fetei era acasa cand ea s-a aruncat de la etaj. Era o eleva eminenta, terminase clasa a XII-a cu media 9,84. Din cate am inteles, ar fi obtinut si ceva bursa in Danemarca", a afirmat Amuraritei.

Absolventa ar fi trebuit sa sustina in aceasta dimineata proba scrisa la limba romana a exemenului de bacalaureat.

Anchetatorii fac cercetari pentru a stabili cauza care a dus la sinucidere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuBAC (2011-07-05 10:12:14)
Stati sa vedeti cat se vor mai sinucide...
raspunde »
Gabriel (2011-06-27 18:46:33)
Nu stiu ca din ce cauza s-a aruncat fata dar in majoritatea cazurilor e vina parintilor.Nu vreau sa ma intelegeti dar multi parinti isi imping copii de la spate sa invete ca sa vada in copii lor ceea ce n-au ajuns ei.Eu am fost prost in scoala frate ce-ar mai fi sa pun copilu numai pe invatat ca sa ajunga cine stie ce vedeta.Eu cred ca astfel de copii in orice scoala sa fie supusi unui control ca sa vada care sant problöemele lor ca altfel ajung la gesturi dastea.Cunosc prietenni distrusi din cauza la parinti,nu au alceva in cap decat sa invete nu au pieteni nu se duc in oras nici o distarctir nimic.Astfel de copii merita mai multa atentie.Lumea ar trebuii sa se intrebe de multi copii inteligenti ajung sa faca astfel de gesturi,eu cred ca sant prea solicitati.Noi avem scoli de ***** asta e nu se intereseaza nimeni de copii astia.
raspunde »
TOATE SUNT LEGATE (2011-06-27 17:13:21)
SA NU SE MAI PLATEASCA PROFESORII CA SA TREACA TAMPITII SI COPII DE SENATOR SAU PRIMAR...CA ASTA II OMOARA PE AIA DESTEPTI...DESI NAR TREBUI SI ACOLO E O BUBA! DEMULT NU SA VORBIT DE BUBA ASTA! AIA CU BANI PLATESC SCOALA PLATESC POSTU DAR IS PROSTI SI ASTA DERANJEAZA PE CEI CARE INVATA.. DAR AVETI RABDARE CA AIA TOT PROSTI RAMAN CHIT CA AU POST.. DE AIA NU TINE NIMIC...DA SI ATUNCI NA-VETI DREPTU SA VRETI SA MURITI PENTRU CA NA-TI RAMAS FARA CE ESTE IN CAP. DORINTA DE A MURI ESTE O DORINTA EGOISTA DE A TRECE LA MAI BINE SAU DE A TERMINA CU RAUL, DIN SPERANTA DE AJUNGE LA MAI BINE, N-AVETI CUM SA NIATI ASTA SI DORINTA ASTA VA TAIE CRACA DE SUB PICIOARE SI VA ORBESTE FAPTU CA VA PUTETI DESCURCA DATORITA CEA CE AVETI IN CAP NU IN BUZUNAR.
raspunde »
CE STIRI NE ADUCE LUMEA (nu stirile) (2011-06-27 16:29:23)
PREA MULTA LUME SE PLANGE CU FAPTU CA GATA SCOALA GATA FACULTATEA NU GASESC NIMIC.ASTA E UN VIRUS CE SE PROPAGA SI AJUTA MULT LA DEMORALIZARE.! STIU CA PARE CAT SE POATE DE ADEVARAT , DAR DACA AI FACULTATE SI NU LUCRII IN DOMENIU TAU INSEAMNA CA ESTI PROST???.... NU ......INSEAMNA CA ESTI FOARTE DESTEPT PENTRU DOMENIU CARE LUCRI ACTUAL(TAXIMETRIST GUNOIER LA PAMANT ETC.) SI ASTA VA INTRISTEAZA IN LOC SA VA BUCURE PENTRU CA NU CASTIGATI CAT VRETI SI DE AIA MURITI ? TOTU E LEGAT DE RABDARE SI DE CEI CE FAC CEA CE ZIC CAND E VORBA DE BINE! DACA AI ASTA NICI FACULTATE NUTI TREBE.Nu vati prins ca "romania" vrea romani descurcareti nu romani inteligenti..."romania" vrea paine calda nu paine "proaspata"
raspunde »