marime text:

DRAMA pentru o femeie din Bacau - si-a gasit fiul spanzurat!

O poveste de dragoste care altadata i-a umplut sufletul de lumina, l-a trimis in intuneric acum pe un tinar de 31 de ani care nu si-a imaginat viata fara femeia pe care o iubea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ieri, mama tinarului pregatea cina, cind fiul i-a spus, abatut, ca iese pina afara. Nu s-a mai intors si cand femeia a pornit sa-l caute a avut socul sa-l gaseasca spanzurat. A lesinat si a avut nevoie de ajutorul medicilor ca sa isi revina in simtiri.

In cazul celor doi indragostiti functiona se pare zicala: "Dragostea e oarba", dar doar in ceea ce-l privea pe tanar. Cand a plecat din Bacau sa-si faca un rost prins strainatate nu isi imagina ca va intalni acolo si dragostea si deznadejdea. A cunoscut-o insa pe Loredana si parea ca viata lui intra pe un fagas buna.

A cumparat pentru ei un apartament in tara si l-a pus pe numele tinerei, sperand poate ca asa ii va demostra cat de mult o iubea. Fata insa s-a indepartat incet de el si apoi l-a parasit. Ca sa o uite, barbatul s-a intos singur acasa, dar se gandea intr-una cum sa faca sa o induplece sa-l primeasca inapoi. Cand si-a dat seama ca nu mai au nici o sansa s-a omorat, adresandu-i ei ultimele cuvinte de adio.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu