marime text:

Drama cutremuratoare a unei copile de 12 ani: mama ei a murit, in timp ce vorbea cu ea la telefon!

O drama cumplita traieste o copila de 12 ani, din Brasov, care nu-si poate scoate din minte ca mama ei a murit chiar in timp ce vorbea cu ea la telefon. Femeia era probabil absorbita in conversatie, cand a fost lovita de un tren, pe care nu l-a observat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Copila se intorcea de la scoala cand a primit telefonul de la mama ei. In timp ce vorbeau, apelul s-a intrerupt brusc si fata a incercat sa-si sune mama, dar n-a mai reusit. N-avea de unde sa stie ca, la capatul celalat al firului, femeia fusese lovita violent de un tren. Tocmai traversa calea ferata si n-a bagat de seama ca se apropia trenul.

Cand a aflat cum s-a petrecut totul, copila a intrat in soc.

In locul unde unde s-a intamplat accidentul, calea ferata este dreapta, iar trenurile circula cu viteza foarte mare. Femeia, in varsta de 49 de ani, obisnuia sa traverseze linia pe acolo, pentru ca partenerul ei lucreaza in zona si mergea adesea sa il viziteze.

Femeia a fost tarata zeci de metri de locomotiva si a murit instantaneu, spun legistii. Fiica ei va avea nevoie de ajutorul unui pshiholog, ca sa depaseasca aceasta trauma.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu