marime text:

Doua persoane, tata si fiica, grav ranite, dupa ce casa le-a sarit in aer

Doi oameni aflati in locuinta, un barbat de 76 de ani si fiica lui, au fost grav raniti. Se pare ca nenorocirea s-a produs din cauza unei acumulari de gaz. Batranul a aprins o lumanare si locuinta a sarit in aer.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batranul si fiica lui de 31 de ani au fost transportati la spital cu arsuri grave pe corp.
 
Vecinii au povestit socati ca i-au vazut pe cei doi iesind in fuga din casa, invaluiti in flacari. Ingroziti, si-au rupt hainele care ardeau, in incercarea disperata de a-si salva vietile.
 
Pompierii spun ca nenorocirea s-a produs din cauza unei improvizatii.
 
Femeia doar ce pregatise cina si batranul a vrut sa coboare in beci sa aduca niste muraturi. A aprins o lumanare, insa nu a mai apucat sa ajunga in pivnita, pentru ca s-a produs explozia.
 
Focul a cuprins incaperea si cei doi au iesit din casa cat au putut de repede. Medicii i-au gasit cu arsuri pe corp, dar mai grav, si pe caile respiratorii, lucru care le pune viata in pericol.
 
Doctorii spun ca starea femeii este critica si au un prognostic rezervat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu