marime text:

Doua persoane care au lucrat cu Catalin Chelu au murit in conditii suspecte, sustine chestorul Fatuloiu

Secretarul de stat Dan Fatuloiu a declarat, luni, conform Mediafax, ca exista cel putin doua persoane care au lucrat alaturi de Catalin Chelu si apropiatii sai si care au murit in conditii suspecte.
Doua persoane care au lucrat cu Catalin Chelu au murit in conditii suspecte, sustine chestorul Fatuloiu
Dan Valentin Fatuloiu, seful Departamentului Ordine si Siguranta Publica din MAI, a declarat ca are informatii despre o femeie pe nume "Luminita", care era "sageata" in operatiunile de privatizare a unor societati si apoi de falimentare a acestora.
 
Aceste operatiuni se efectuau in folosul lui Catalin Chelu si a partenerilor acestuia.
 
Chestorul sef a spus ca femeia a murit in conditii suspecte, intr-un accident rutier, dupa ce a iesit de la o sedinta a Consiliului de Administratie a uneia din firmele lui Chelu.
 
Fatuloiu sustine ca, din cunostintele sale, gruparile de tipul celeia din care face parte Chelu ar actiona prin desfacerea furtunului de frana al masinii, pentru a provoca un accident rutier.
 
De asemenea, Fatuloiu a amintit si despre un barbat care s-a aruncat de la etajul 8 al unei cladiri, precizand ca acesta avea legaturi cu Chelu si afacerile sale.
 
In ceea ce priveste flagrantul organizat in parcarea MAI , Fatuloiu a spus ca in masina din care omul de afaceri galatean a scos punga cu bani se aflau sotia acestuia, copilul sau si Gabriel Constantinescu.
 
Seful Departamentului Ordine si Siguranta Publica a mai afirmat ca avea asupra sa, la acel moment, o camera video ascunsa. El mai sustine ca omul de afaceri nu a vrut sa vina in biroul sau, pentru ca i-ar fi fost teama si ar fi banuit ceva.
 
Dan Fatuloiu l-a atacat si pe seful Politiei Romane, Petre Toba, despre care a spus ca nu a terminat Scoala de Politie, desi are 14 ani de Politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu