marime text:

Doua blocuri evacuate, dupa ce o echipa de muncitori a aruncat in aer o conducta de gaz!

Panica a domnit intr-un cartier din Botosani, unde o conducta cu gaz a luat foc. Pompierii nu au vrut sa riste nimic, asa ca au evacuat cele doua blocuri aflate in apropiere. Oamenii au stat cu teama ca flacarile vor ajunge si la apartamentele lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Incendiul a izbucnit in momentul in care o echipa de muncitori suda, cu flacara deschisa, conducta de apa, care trece pe sub cea de gaz.

Oamenii au luat-o la fuga imediat ce au vazut focul, iar la scurt timp s-a auzit o bubuitura puternica. Geamurile unui apartament situat la parter s-au spart, iar flacarile se inaltau pana la etajul intai al blocului.

Peste 30 de persoane se aflau in acel moment in cele doua blocuri si toate au fost evacuate de urgenta. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale si reusit sa stinga focul abia dupa ce compania de gaz a intrerupt alimentarea in zona.

In urma incidentului, responsabilii au demarat o ancheta. Cel mai probabil, muncitorii care lucrau la inlocuirea conductelor de apa ar fi avariat-o pe cea de gaz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu